Qui som Les Cot?

Les Cot és un trio vocal femení format per Anna Ponces,Maria Viñas i Elia Corral, que crea espectacles musicals i escènics en què la música es combina amb l’acció teatral, la riquesa dels personatges i l’humor.

Partint de l’experiència de tres professionals formades en el camp de la música i les arts escèniques, ens plantegem crear espectacles que fusionin el rigor,l’emoció, la varietat i el canvi constant dels concerts musicals amb l’acció, la ficció, els personatges i la història de les obres de teatre. Volem crear espectacles vius que despertin l’imaginari, que creïn complicitat amb el públic, que l’emocionin i el sorprenguin. Per això treballem amb música original que ens permeti incorporar dinamisme i acció i on cada veu pugui tenir la seva entitat i vincular-se a un personatge o a una manera de plantejar la peça.

Óscar Peñarroya arriba a la companyia com a compositor, pianista, arrangista i director musical i iniciem la creació de Babet, cuina a tres veus, el nostre primer espectacle, que s’estrena el juliol de 2013 al Maldà i posteriorment fa temporada al Versus Teatre entre l’octubre de 2013 i el maig de de 2014.

Després de 2 anys de la creació i explotació del nostre primer espectacle vam fer una pausa per la maternitat d’unes i gires professionals d’altres, i el setembre 2017 iniciem el treball de creació del nostre segon espectacle, per al qual hem incorporat a l’equip Paul Berrondo com a dramaturg i director, i Jose Novoa com a figurinista i escenògraf.