Qui som Les Cot?

Les Cot és un trio vocal femení format per Anna Ponces, Maria Viñas i Elia Corral, que crea espectacles musicals i escènics en què la música es combina amb l’acció teatral, els personatges, la fantasia…

Partint de l’experiència de tres professionals formades en el camp de la música i les arts escèniques, ens plantegem crear espectacles que fusionin el rigor, l’emoció, la varietat i el canvi constant dels concerts musicals amb l’acció, la ficció, els personatges i la història de les obres de teatre. Volem crear espectacles vius que despertin l’imaginari, que creïn complicitat amb el públic, que l’emocionin i el sorprenguin. Per això treballem amb arranjaments que ens permetin incorporar dinamisme i acció ―tot adaptant-ne de ja existents o creant-ne de nous― i on cada veu pugui tenir la seva entitat i vincular-se a un personatge o a una manera de plantejar la peça. Traduïm la major part dels textos al català per tal de fer prevaldre la comunicació amb el públic.

Es crea l’any 2011, fundat per Anna Ponces, Maria Viñas i Noemí Solaz, amb la intenció d’obrir un pont entre la música a veus i el teatre.

El mes de desembre de 2011 Les Cot enregistra el seu primer single, una versió a tres veus del tema “Dancing Queen” d’ABBA, que forma part del seu repertori de concert.

El gener de 2012 l’Elia Corral s’incorpora al trio en substitució de Noemí Solaz.

En juliol d’aquest any es va estrenar amb molt d’èxit l’espectacle Babet, cuina a tres veus al Círcol Maldà de Barcelona . Les Cot està treballant per poder tornar a oferir l’espectacle al públic barceloní la propera tardor. Us tindrem informats.