Elia Corral

elia2
Idea original, dramatúrgia i intèrpret
Contralt de Les Cot.

Nascuda a Igualada, es llicencia en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, en l’especialitat d’Interpretació: Teatre Musical el 2002. Complementa la seva formació com a actriu i cantant amb
estudis de música, cant, commedia dell’arte, mim, clown i teatre físic amb mestres com: Pawel Rouba, Adriano
Yurisevich, Coralina Colom, Salvador Oliva, Viv Manning, Dugald BruceLockhart entre d’altres.

Ha format part de la companyia de teatre Dei Furbi en els espectacles de creació col·lectiva de commedia dell’arte Schrezo, Divertimento i Tocata i Fuga i de la companyia Viuda de Iguana e Hijos en els espectacles El Projecte Alfa i Els Malvats. De les dues companyies n’ha estat membre fundador.

Ha participat en diverses sèries de televisió com Kubala, Moreno, Manchón, La Baronesa, Infidels o
Ventdelplà.

Al teatre, darrerament l’hem pogut veure en els espectacles L’amansiment de la fúria de William Shakespeare, La més forta d’August Strindberg o Amfitrió 38 de Jean Giraudoux.

Com a actriu de teatre musical ha participat en els espectacles El Pau i la Maria, Anda Jaleo, jaleo, Jo vinc d’un silenci, En pie o Les tres bessones i Leonardo da Vinci entre d’altres. Darrerament ha estat treballant al Teatre Nacional de Catalunya en l’espectacle Trifulkes de la Catalana Tribu i al Teatro Fernán Gómez de Madrid en els espectacles Le llaman copla y Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam.